Italien

Ska inte skriva sa mycket. Ska snart ga och sova.
Men Venedig ar en superfin och intressant stad. Lite dyrt dock, som tur var hade vi gratis bode hos Laura som vi bor hos aven nu i hennes foraldrars hus.
De bor vid en gigantisk sjo trodde det var hav forst for att den ar sa stor!
De dagarna vi har varit har har vi varit ute med deras bat, Mattias, Matilda, Laura, Franco, och tva killar:)
Vi har solat och badat super mycket och de har kitat lite granna ocksa. Franco ar jatte bra, han hoppade och gjorde varsta coola sakerna, Laura ar ocksa bra, emn hon har inte hallit pa lika lange. Sen testa de tva killarna ocksa pa lite granna och det gick som det gick ;)
Det har iaf varit sa sjukt skont att vara ute pa havet igen.
Huset vi bor i. WOW. Shit vilket hus, jatte stort och med varldens utsikt. De har tillochmed stadhjalp och tradgardsmastare typ :O Haha
Det ar iaf ett jatte fint hus med jatte fina manniskor. Vill inte fara harifran. Trivs sa bra har. Hoppas jag kan komma och halsa pa igen :) Skulle vara sa kul!

Lite mer om Venedig som ar som ni kanska alla vet en kanalstad. Det ar kanaler och grander overallt, vilket gor det hela mysigt och latt och intressant att ga i. Sant Marco platsen ar inte sa speciell som den verkar. Tycker allt annat var mycket roligare och finare att se. Omraden vi boddee pa var jatte mysigt med ett torg dar barnen sprang och lekte och man satt pa en bank och bara tog det lugnt, kopte god glass och njot. Vi kopte vegan glass (gjort pa vatten istallet for mjolk tror jag) sista dan och det fanns med kiwi smak! Jag tog det och en sjukt god choklad glass och bror tog med kiwi och banan. och lite sant. Super gott iaf.
Har du tankt fara till Venedig far dit. Men kom ihag att det ar bade billigare och finare att ga runt istallet for att ta lokalbatarna, for det kostar typ 5,6 euro for en resa, sa. Plus att man kan ga overallt i stan i princip och den ar inte sa stor sa det tar itne sa lang tid :) Och det mesta kommer kosta en hel del. For Venedig ar som sagt dyrt.

Na nu ska jag hoppa i sang.
Sovgott! God Natt

Kommentera här: