Schweiz/Tyskland

Igar var vi  i Schweiz som jag tydligen uttlar fel om nagon vill veta.
Vi var dar bara i ca en dag och sov over hos Matildas kompis.
Vi grillade dar med nagra av deras vanner och sag lite pa fotboll i tradgarden ;) Spaninen vann! :P
Efter vi hade atit gick vi till en bar som var vid kanalen sa vi satt dar och pratade och sa kom hennes pojkvan och sa sag vi pa hur folk badade i nattens morker :)
Sen efter att ha suttit dar och hort hur spanjorerna firade sin vinst sa gick vi hem igen och lade oss kring 02.00. Var sjukt trott nar vi steg upp sen. Skulle ta taget 11.15 till Frankfurt.
Sen kom vi hit och checkade in pa hotellet och for sedan till Mainz (stavas det sa?) at lite falafel <3 falafel i mitt hjärta. Där iaf sa stötte vi pa en marknad vid Rein, sa vi gick och kollade dar, det var lite karuseller och sadant roligt :)
Sen gick vi runt lite mera och sedan taget hit igen.
Ar ganska sa trött, borde sova nu egentilgen. De andra har gatt och lagt sig. Jag ar typ alltid sist. De ar nog ganska less pa mig vid det har laget :P Och jag ar ltie less pa dem ocksa men ja det blir sa antar jag :P

Hm.. stor mig lite pa mig sjalv, har i Tyskland sa har de ju faktiskt öä men jag ar sa van att andvanda ao istället sa jag gor det typ hela tiden :P

Imorgon far vi till Boppard och ar dar under dagen. Ska nog smsa Philip och kolla om han ar dar och vi kasnke kan traffas. Skulle vara kul. Men vi far val se hur det blir med det. Det ska bli kul att fa fara dit igen iaf :)

Aja, detta blev ett kort och ganska ointressant inlagg men ja. Sant hander ibland.
Saknar foressten Italien, eller mer Garda sjön dar vi var. Och männsikorna. Speciellt Franco..
Önskar jag hade fatt lara kanna han mer. Fin människa.
Saknar dem.

Aja ska val snart borja dra mig i sang. Hoppas de inte blir allt for irriterade pa mig (A)
Ehe

Sovgott god natt! Puss