Darkness

Har gjort färigt min dans nu.. Eller egentligen inte. Är inte riktigt nöjd med den.
Funderar på göra om en del saker. Den känns så oavancerad och konstig... Elin ska få se den sen så får vi se vad hon säger om den.

På tal om något helt annat så ska jag kanske spela am f match imorgon och jag är svin nervös. Känns som jag kommer vara dålig och resten av laget inte kommer vilja att jag ska spela. Samtidigt tror jag det kommer gå bra och så tycker jag det ska bli spännande att äntligen testa spela på ritkigt. + att det är ganska bra och ha gjort det innan serien börjar. Får väl se hur det blir...
Och om ni vill se oss spela så får ni fara till Uleåborg. :)

Här kommer låten jag gjort en dans till

 

Ha det fint

04.12

Sov hos Josefine ikväll. Blev inte lika sent som det brukar bli.. Fast det blev 1,2 någonting tror jag.
Är svin trött nu, en viss Andrej ringde kvart över fyra och var full. Vi pratade i hela en timme och 30 min, förstår inte hur vi lyckades men han var ju som sagt full så.
Hoppas han inte kommer ihåg samtalet, kommer bli lite pinsamt då. För alla som känner Andrej vet ju vad samtalet kan ha handlat om mestadels så.. Hoppas verkligen inte han säger något till Johan, då blir det verkligen pinsamt! Hoppas han bara kommer ihåg att han ringde och inge mer.
Sen så sa han att jag pratade med en som hete Jocke också, en hel del. Men det kändes som det var Andrej. Förvirrande.
Och stackars Jossan som tydligen låg vaken ett tag. Trodde hon somnade om på en gång. Men hon hade sovit lite på kvällen så, så hon fick sin sömn hoppas jag. Själv fick jag inte min.
Deras hemtelefon ringde kl sex precis då jag hade lagt på. Eller rättare sagt Andrej upptäckte att jag inte hade Halebop så han slösade upp en del pengar. Hehe

Sen så drog Josefine med mig till Nordpoolen med Jenny och Verre. Det var roligt! Men har varit ganska trött hela dan och nu ska jag ta och be om massage. Hoppas verkligen jag kan få lite. Min rygg behöver det :)

Ha det fint

'',

Igår så var jag på välgörenhets konserten i KH.
Den var bra. Missade dock Hamngatan, skulle vara intressant att se den men sega som jag och Jonna var så gick det som det gick.
Musical Express var sen och de var bra, fast det var lite för lite enerig på scenen så det var ganska tråkigt att titta på..
Sen kom dem jag hade väntat på hela kvällen Skaburbian Collective!
Åh vad bra de är! Först spelade de några lugnare låtar och sen kom de igång med de lite mer fartfyllda. Åå det var så härligt att "stå" där och dansa! Längtar tills det uppträder igen!
På tal om konserter så längtar jag svin mycket till den 19 april!! Då ska Räfven spela på Lillan! BE THERE!
Åå det ska bli så underbart kul det med! Är inte musik, speciellt live musik, helt underbart! Skulle inte kunna leva utan det. <3

Sen idag så har jag bakat chokladbollar :) De blev jätte goda! Ska till Josefine igen ikväll och se film och äta upp min chokladbollar :) Fint.
Imorgon hoppas jag på en filmkväll.. Det var så länge sen :(
Och på tisdag kom jag på att jag inte kan träna.. Fan. Ska ju på maskeradfest (Det är ju roligare förstås, men har inte tränat på ett tag.) Sen känns det som det händer något i helgen men vet inte riktigt vad..Det kan vara att det är någon konsert någonstans.. Boden kanske :S
Hm.. Aja här kommer en kass bild från konserten


och en underbar låt att lyssna på, fast inte av Skaburbian Collective, as you will see:)