It is Wednesday, then you know where you can find me

Som Max sa Vi syns på onsdag!

Är stamkunden nummer ett på Onsdagsklubben har jag börjat märka när Robert sa förra onsdagen, när vi pratade om Pdol, ja om vi inte ses imorgon så ses vi nästa onsdag!
I måndags efter köpt kläder på Happy säger Max som sagt syns på onsdag.

Känns det bra eller dåligt

Både och

Syns där!

Movits!

Såg att det var ett tag sen jag skrev här.
Men har jobbat hela förra veckan förutom söndag och denna vecka fram till fredag så har inte tid med så mycket.
Eller igår hann jag med att gå på Happy Peoples rea och hitta en Happt People t-shirt och en Henrik Vibskov  sjal (50% silke!) som i orignal pris ksotar 1095 men nu var det 50 % rabatt så var tvungen att slå till! Har velat ha den länge men inte orkat slösa över 1000 kr på en sjal.
Visst det var ganska dyrt priset det kostade nu också men aja fin är den! Happy people t-shirten kostade ynka 179 kr så det blev ett riktigt kap! Jag gick med ett leende på läpparna därifrån så jag var nöjd!

Sen for jag till båten och fikade med mina kära föräldrar och några till och hade det riktigt trevligt innan jag for iväg till Anna och såg Twilight, måste säga att den är överskattad. Den är väl bra men först händer det inte så mycket, sen händer det jätte mycket och sen tar den slut. Man blir som otillfredställd när det är så, iaf jag.

Idag har jag jobbat mina 11 timmar som vanligt, sen blev det att träffa Moa och Andrej en snabbis. Jag och Moa såg I taket lyser stjärnorna kommer inte ihåg så mycket av boken men det kändes som den inte var så lik. Lite besviken men annars en bra film.

Men nu ska jag väl komma till det jag tänkte göra detta inlägg om Movits! Som har varit med i en show i USA, spana in det här:
The Colbert ReportMon - Thurs 11:30pm / 10:30c
Movits!
http://www.colbertnation.com/
Colbert Report Full EpisodesPolitical HumorTasers
Detta hittade jag på pojkarna i WLDT http://wldt.blogspot.com/ (We love donuts too!) blogg. Där finns även ett klipp då de spelar en låt men lyckades tyvärr inte få in den också av någon konstig anledning, blev bara den första hela tiden. Så kolla in den andra på deras hemsida!


Nu ska jag försöka ta mig i säng!
Ha det gött!
Ciao

Ser jag ätbar ut? För folk har en tendens att bita mig.

Igår eller ja i natt så var den andra personen på ca 5 dagar som har bitit mig. Dock ej på samma ställen

Igår var det onsdagsklubben as allways!
For dit med Honken ponken, satt och chillade och sedan kom Moa och Julia mina hemvändare från Hultsfred.
Kvällen fortsatte väldigt trevligt med dans och prat och dricka.
Träffade Max som jag knappt har träffat den senaste tiden så det var + i kanten!
Senare döck även Jocke Salle och Pierre upp, trevliga pojkar. Som vanligt bjöd de på dricka och denna gång tackade jag inte nej, vilket ledde till att jag blev onyktrare än vad jag någonsin har blivit.
Det var en intressant upplevelse, en positiv, den snurrade lite, kändes lite ostadigt men jag hade tankarna i kontroll. En drink till och det kanske hade blivit ännu intressantare vem vet.
Jag har ju som aldrig varit full förut, onykter ja, full nej. Så nu har jag nästan gjort det jag har planerat att bli för första gången i sommar.
Måste försöka gå ut mer med pojkarna i och med att de bjuder på allt, jag fick en Smirnoff (eller hur det nu stavas) något shot, en rom och cola(som Jocke dock tog tillbaka) och en drink av okänt slag. Sist jag var emd dem bjöd de på fisherman, men skulle upp och jobba dagen efter så drack bara en. De är faktiske så farliga, smakar inte så mycket sprit, gemfört med den dära som jag fick igår. Ofh den var stark!

Sen blev det efter fest hos Jocke, sedan hos Salle. Kom i säng vid sex, jag som hade tänkt komma i säng vid halv fyra men så blev det icke.

Idag har jag köpt nya jeans på Happy Pepole, lovley och ett par färgade leggnings på rea på Diva. Sweet.

Nä men som avslutande line som beskriver det som sades mycket underkvällen:
Parapapapapapapapapa
Parapapapapapapapapa
Paparapaparapaparapa
Parapapapapapapapapa