Just be a queen

Hänger hos Lina igen efter att ha försovit mig lite... typiskt. Har drömt om delfiner, späckhuggare, hajar och vargar och massa annat. Har varit en spännande natt/morgon. Just nu sitter vi och diskuterar jobb, böcker och filmer. Det är som mysigt:)
Ciao!

update

Blir ingen film, vi sitter i varsit hörn av soffan, jag med min vita älskling och Lina med ett block. Det blir att "plugga" ändå. Bra gjort av oss! Lina kommer nog vara mer effektiv än mig nu idag. Eller jag känner mig lite driven men samtidigt känner jag att jag har fastnat lite och inte vet hur jag ska ta mig vidare från där jag är. Jag vill utveckla men frågan hur ska jag utveckla. Detta är något jag måste fundera lite på. Hm. Tror bara att sitta här med Lina och bolla lite oseriösa idéer har givit mig en seriös idé. Woho!
Så nu ska jag återgå till "pluggandet"
Ciao
En gammal bild på mig och Lina då Moa fyllde år. :)

Hos Lina

Är hos Lina och hänger. Vi skulle "plugga" So far not so good. Vi har ätit lite, bland annat en jättegod brownie och sett på That 70's Show de sista avsnitten på sista säsongen. Nu ska vi nog se film och försöka "plugga" lite samtidigt. Kommer bli intressant men äh. Sånt är livet ibland! :)

Ska gå och välja film nu.
Hejsvejs!