Mys i nya lägenheten

I väntan på jobba Jonna vi ska ut ikväll. Åh känns så mysigt här även fast vi inte riktigt har allt färdigt än :) 
©Lina Ström

och så en bild på oss <3 och en bild på Jonna och Elin från igår !
Älskar att vi ännu en gång har skog utanför fönstret. Denna gång tror jag iaf mer rofylld skog. Känns bra!

Söndag

Igår solade jag med mor och Anne-Maj på gården och hade så trevligt med damerna. De berättade om när det var unga och lite tokiga grejer de har gjort hihi. Sen kom Moa förbi en stund innan vi skulle bege oss för att äta middag ute på Lövskär för att fira mamma med Johan, Krisitin och Lille sötnosen. Var jättegott! Speciellt mamma och Krisitins soppa oh efterrätten :) Efter middagen tog jag och Moa en promenad. Gick till södra hamn och sen till Norra hamn innan vi gick hem. Var så mysigt och fint. Älskar närheten till havet här. Så underbart. Får mig att må så bra! :D
Här kommer några bilder från gårdagen.
 
Copyright: Lina Ström

Hej!

Hur är läget? Med mig är det ganska bra. Här packat hela dagen idag. Vi har ändå kommit ganska långt! På torsdag måste allt vara klart och det tror jag vi kommer lyckas med. Har inte så mycket val;) 
Igår efter jobbet gick jag och Rebecka ut och åt på Biteline. Så god pizza!!! Degen är jättegod. Mums! Sen tog vi glassbuffé. Man får ta så mkt mjukglass, strössel och sås som man vill. Gott!! Sen åkte vi till Rebeckas kompis och förfestade lite. Kändes att man var med lite yngre då de ville köra drickspel. Haha. Men det var kul :) gick ut en svääng på Oscars vilken kanske intr var så spännande eller värt. Men nu har jag gett Sundsvalls uteliv en sista sväng om. :)
Och nu är det dags att sova, då jag ska packa lite mer och jobba imorgon och fixa massa andra grejer. Peppa!! 
Sov gott så god natt!
Huset vid vägen hade fest och fint ljus i träden. Blev inte så bra bilder. Men det var lite mysigt :)