Tjabba Tjena hallå!

Igår skrev jag ett ganska långt inlägg och lyckades sedan klicka bakåt så allt försvann. Blev så less att jag inte orkade skriva om. Hehe. Så förhoppningsvis går det bra denna gång!
Har räknat ut att på 18 dagar har jag gjort 12 yoga pass. Så stolt över mig själv! 9 till det är en vana på riktigt. Mor så till mig att man måste göra något 21 för att det ska bli en vana på riktigt. Eller nått. :) 

Så ja jag sitter och och chillar och ska bege mig till jobbet på ett tag. Är inne i stan idag så det blir kul! Lite variation :) 
Imorgon ska jag möta upp Hinda efter jobbet och fota lite och sen ha myskväll. Superpeppad! :)
Lite bilder som Nate tog idag efter passet :) 

What up!?

Nu har det börja snöa även här. Suck. Hoppas det inte .kommer mycket. Är som inne i vårmode nu. Iaf så denna vecka blev det 4 pass yoga skulle ha blivit fem men igår när jag var på väg blev jag inringd till jobb vilket var kul! Full fart hela dan:) Idag tänkte jag köra resten av dagen i full söndags mode och inte gör nått! Kanske målar lite vi får se :) håller på med min egna version av hästen jag gjort förut:) 

Ja som jag sa till Jonna för någon dag sedan det händer inte så mkt spännande just nu. Eller iofs kommer Nates kompis förbi idag och sen imorgon kommer bror Mattias hit! Woho ska bli så kul:) Måste bara komma på något kul mat att laga som är vegansk. Har varit ganska fantasilös på sistone så får se vad jag kan komma på. Tänkte först göra lasagne men det har jag gjort varje gång han vart här hehe
©LinaStröm
En ego pic jag tog igår, tycker örat ser lite spetsig ut.Känner mig som.en halv alv hihhihhiihii 

The new healthy blog!

Woho tjejer och killar! Nu är det nya tag! Från och med nu kommer min blogg inrikta sig på träning och hälsosam kost! 
Efter yogan i morse så gjorde jag en smoothie till frukost. Så nyttigt och gott! 
Bara sånt här som gäller nu! 

Haha skojja ba! 
Skulle inte orka, gillar choklad och kakor för mkt hihi men känner mig ändå duktig som gjorde smoothie efter yogan. Även fast jag är "vegetarian" är jag ganska sämst på att äta sallad och frukt... Hehe
Men ibland lyckas jag!
Nu sitter jag och halvtittar på Charmed (Förhäxad) och målar lite på skojs skull över en annan målning med hästen. Kommer inte bli lika exakt som den tecknade men det gör inget. Kul att leka lite! 
Ha en fin dag!