Lite bilder från bröllopet


Elin och Jag


Yeah
Puss


Just dance


The entertainers;)


:D


Yeah!


Haha kolla Elins ben! .p


Dance dance


Puss


Ladies room


Har inte laddat in alla bilder än, på brist av utrymme på datorn. Men det kommer lite mer senare kanske :)

Tada

Bröllopet var så fint! Åh Karins tal var så rörande att det var inte ett öga tortt. Och efter den sjöng Amadeus Angels, åh så vackert! Min dans kändes som det inte gick så bra men alla tyckte det var jätte fint och att det såg så mjukt och vackert ut så jag antar att det var bättre än det kändes. Karin var nöjd och glad och det var det viktigaste.
Efter paket öppning blev det dans och annat! Väldigt roligt måste jag säga, kommer lägga upp lite bilder senare när jag har fått kamera kabeln.
Måste och säga ett stort till Anna och hennes familj, Jonnas syster som vi fick bo hos. De var så härliga och snälla! Skulle gärna fara tillbaka och hälsa på:)Idag var det sista repet innan dansensdag som är på onsdag, då vi ska dansa i svarta lådan:O kl 12.00 och 13.30.
Har blivit så irriterad de senaste danslektionerna, vet inte riktgit vad det är. Sömnbrist? Hunger? Andras omogenhet? Allmänt bitter? Ja jag vet inte men det är lite jobbigt att känna så, för man blir bara mer less när kroppen också är trött.
Aja det gick helt okej bra iaf! Så nu är det bara att peppa inför onsdag:)

Imorgon är det engelska nationella:S Inget jag ser fram emot men det kommer nog gå bra.
Annars så har jag kollat på tatueringar. Funderar på tatuera fem svalor som flyger upp för mitt ben som representera min familj men vet inte riktigt än. Det är så svårt att veta vad som blir bra och vad som känns riktigt rätt. Måste nästan be någon rita upp på benet mitt så får vi se.

Jo sen ska jag väl in glömma att säga att jag kanske ska fara och se BOUNCE CAUTION! igen:D Kommer bli galet kul om vi far! :D Super pepp och resan med Bounce biljett, tågbiljett och sånt här pendeltåg biljett kostar ca 549-600 kr tsm! :D Åh underbart, så imorgon kankse jag och Sofia beställer biljetterna. Pepp pepp pepp
Vill du hänga på så slå en pling eller nå:)

Nä nu ska jag nog slå på en filmrulle eller nå innan jag läser engelskan en sista gång innan sömnen får infinna sig:)

Ha det gött alliopa!
Ciao

Kiruna

Ja då var vi i Kiruna. Idag är bröllopet och det blir dans musik och annat roligt.
Jag ska visa upp en improviserad dans till låten May it be med Enya. Det ska bli spännande:)
Nu är vi hos Jonnas syster och hennes härliga familj. De har två jätte söta bebisar, har insett att jag dock är lite små"rädd" för dem, eller jag vill som inte plocka upp dem och så. Hur kommer det gå för mig när jag får barn? Haha Är väl rädd för att tappa dem kanske.
Snart ska vi fara till lokalen och repa lite, sen bli det ombyte om sminkning och sånt innan allt börjar.
Åh det ska bli så kul! :D
Fast lite nervöst.
Börjat tänka en del på mitt eget bröllop, hur jag vill ha det och så. Jag tror det kommer bli så fint så jag skulle vilja göra det nu bara för att se hur det skulle bli, men det får vänta några år. Är ganska skeptiskt över att gifta sig ganska fort, så det kommer säkert dröja, men man vet ju aldrig:)

Nä nu ska jag se om det är något jag ska göra.
Ha det bra allihopa, gör något kul!
Ciao