Didoda

Kortfattat lördag.

For till Kafelino efter tolv någon gång, ganska sent för att vara mig, om man inte räknar med förra lördagen då jag gick ut klockan två.
Men i och med att Sofia inte mådde så bra for jag själv dit, hade förköp och allt.
Kommer dit så sitter Bonnie och Bobbyboy i ett bord bland några människor så jag sätter mig ner vid dem och har det trevligt. Det var väldigt lite folk där, kul men samtidigt tråkigt. När Bonnie och Bobbyboy måste jobba lite så fortsätter jag att hänga med mina ny funna vänner. Pratade först en del med Li som jobbar nattredaktör eller liknade på en tidning, sen pratade jag ganska så mycket med Joel som är journalist, ganska så intressant faktiskt. Sen bestämde vi oss för att dansa, vi var helt ensamma på golvet, det var jag och två som jag inte kommer ihåg namnet på, skämmit, men tror tjejen heter Elin iaf. Det var helt härligt att bara dansa och inte tänka så mycket. Det var jätte skönt, så dansade ganska mycket och pratade ganska mycket.
Det var en kväll av komplimanger för jag fick komplimanger om mitt hår, hur jag såg ut, mina kläder och hur jag dansade. En av killarna skulle ha raggat på mig om han inte hade flickvän och han brukar inte ragga i vanliga fall, det var som nice. Blir alltid glad när folk ger mi beröm för mitt hår för jag kan vara lite osäker på det ibland. So that me like. Sen är det alltid kul att få höra att man dansar bra, då blir man glad.

Sen när allt slutade var det väl egentligen planerat att jag skulle fara hem och de skulle till Bobbyboy där de sov för tillfället. Men jag gick och pratade med Li och hade det trevligt så tänkte kvällen är ung (03..) och jag är inte så trött. Så jag följde dem på vägen och vi gjorde stopp vid en ja typ en bro och hängde pratade och hade det trevligt. Tänkte lägga upp någon bild men inte när man ser ansikten osv. om ni undrar varför det bara är "ansiktslösa bilder".
Nä men jag var riktigt nöjd med min kväll, har fått erbjudande att komma ner till Sundsvall, har boende mat osv fixat. Det känns riktigt nice, så får se om det blir av:)

Nä men nu ska jag sluta tråka ut du som läser med detta.
Kommer jobba hela veckan så kommer tjäna pengar :D
Kommer kasnke få lön denna månad redan också JA. Slipper vara så fattig, sweeet.

Men nu borde jag verkligen hoppa i säng i och med att jag jobbar imorgon :)
Sov gott god natt ha det bra

Det är så fint när killar vågar visa lite känslor mot varandra, som vänner. Såg mycket sånt denna kväll, tycker det är så fint


:)

Läste lite bloggar och tänkte att jag ska slänga in ett inlägg innan jag hoppar i säng.
Inte för att jag vet om någon bryr sig riktigt men :P haha
Ikväll tog jag och Moa en fin kvällspromenad, det var uppskattat. Det var länge sen vi gjorde något sådant så det var riktigt fint.
Tänkte berätta lite mer om gårdagen(lördag) en annan dag då jag har lite mera tid. Måste hoppa i säng, nu. Egentligen hade det varit bra om jag hade gjort det för en timma sen för jag jobbar tio timmar imorgon. hehe
Men allt som allt var lördagskvällen natten riktigt fin.
Ett snepp närmare, eller? Hoppas det.

Men nu ska jag sova. Sov så gott allihopa!
Ciao

Less

Trodde faktiskt denna gång att .. inte skulle kunna ställa in, vi har ju köpt förköp och allt.
Men så kommer samtalet då .. tydligen är för trött och inte orkar. Du kan ju fråga någon annan den personen kan få mitt förköp. Problemet är att .. var den enda som inte var ut igår och den enda som är hemma.
Alla har farit bort
Poff
Men jag ska gå ändå såklart. Jag känner ju några där iaf, nog för att tre av dem kommer jobba där ikväll och den fjärde känner jag väl inte så jätte bra. Han är lite speciell den där J.
Sen så säger M att hon faktiskt hade följt med, men då är hon inte i staden.
Som sagt alla är någon annanstans än i Luleå.

Men är glad att jag inte gick ut igår i alla fall. Vandrade runt på stan med F och hade det trevligt, vi skildes åt vi halv två två tror jag det var. Då såg jag J som, vet inte det var helt konstigt, kanske var för att jag pratade i telefon. Men det kändes konstigt, beteendet.

Har tänkt mycket idag och igår kväll när jag kom hem. Jag satt och funderarde på bron när jag kom hem och kom fram till att jag tänker nog för mycket på det som man inte behöver tänka för mycket på och för lite det jag borde tänka mera på.
Men vet inte.

Vet inte heller varför jag skriver allt detta här. Den som läser det måste tro att jag är helt deprimerad, men det är jag inte. Har bara en svacka just nu och märkte hur skönt det är att skriva av sig.

Tänkte idag (mycket tänkande :P) att det är ganska farschinerande när man lär känna människor man aldrig skulle lära känna. Kändes som bra idag (hur töntigt det än är) när jag gick till Happy People och Thomas satt utanför och jag bara sa helt vanligt: Hej Thomas och gick in. Han kommer in hälsar och frågar hur det är osv och när jag går därifrån säger han Vi syns ikväll :)
Kändes fint. Eller som när jag insåg att jag känner en som är dj i We love douuts too. Det kändes också lite konstigt. Eller att jag och han på Hardwear helt plösligt har börjat prata en del, sen kan det bero på att jag har varit där 4 ggr denna vecka haha och så känner han min bror.
Tänkte också, tänk om jag inte hade klätt ut mig till panter den där onsdagen och försökt vinna Arvika biljetterna. Då hade jag inte lärt känna Bonni, Bobbyboy eller Thomas lika bra som jag har nu. Hade nog knappt känt de alls. Bonni kanske men inte de andra, då hade jag nog inte lärt känna J heller. Faschinerande det där. Hur livet kan ta nya vändningar.

Det finns en mening med allt antar jag. Även fast det kan kännas så sjukt jobbigt ibland så är det något man måste ta sig igenom. Förhoppningsvis gör det en starkare.

Nä nu ska jag väl börja göra mig redo för krogen. Iaf mentalt haha
Kanske vila ögonen någon minut.
Somnade på soffan igår när jag såg SATC vid fyra någon gång. Vaknade lite efter 10 så är lite småtrött :)

Ha en kul kväll allihopa!
Ciao