Något för varma sommar dagar?

 Detta känner jag att jag måste testa någon gång! Kanske med en trocadero!? Ooo skulle vara gött! Gott att göra drickar på kanske också någon gång i sommar:)
Annars så är jag trötter som vissa av er kanske förstår:) Kändes så hemskt hur egoisktisk jag kan bli ibland när jag känner att jag är slut. För Nate skulle gå och handla på Ica här i området, men det var stängt på grunda av att det hade brunnit. Det som jag störde mig mest på var att då var jag tvungen att gå och handla (då jag har en stor matbutik precis vid jobbet) och blev irriterad över att de behövde ha stängt. Efter ett tag inser jag att meeen Lina då! Folk kan ju ha blivit skadade! Så går jag och bara fokuserar på mig själv. Även efter denna ögonöppnare var jag fortfarande lite irriterad på att det var stängt där haha. Men men, gick bra ändå, bara inte lika mycket mystid hemma. :)

Torsdag

Detta skulle egentligen varit min enda lediga dag denna vecka. Men blev frågad om jag kunde jobba några få timmar. Kunde såklart inte tacka nej. ;) men det götta med röd dag är att det blir dubbelt betalt, ob! Så jobbar få timmar men får betalt som fler, sweet.
Fint väder är det idag också. Hoppas jag hinner njuta av det lite på ballongen sen efter jobbet:)
Nu väntar jag bara på att Siri och hennes syster ska dyka upp som ska skjutsa mig till jobbet från stan, kul!
©LinaStröm

Hår

Fixat håret på bussen. Vet inte hur bra det blir där bak, hoppas på bra! Nu är det dags att jobba 8-16 och sen ska jag träffa Siriiiiii :D


©LinaStröm