Fredag

Här kommer då en dagens outfit
haha nä men så såg jag ut på jobbet denna soliga dag. Solen har skinit och vädret har verkligen varit skönt.
Nu blir det att hoppa in i duschen för att sedan fara till HH och grilla med bror och hans vänner. Efter det blir det nog att festa med Sofia Kajsa mfl. Det kommer nog ändå bli en lugn kväll då jag jobbar i morgon. Men man får väl se, är party sugen så får se om man kommer i säng i tid. Har ju inte varit på någon sorts fest eller ute på hela två veckor! haha Skönt måste jag säga, har varit lite less..
Men nu är jag peppad igen på träffa massa trevligt folk som är ute i svängarna.
Ha en trevlig och j*vligt kul kväll!!
GLAD MIDSOMMAR!

Torsdag

Idag har det jobbats, haft två extra turer. Solen sken vilket gjorde det motiverande att ta en promenad på ön. När man väl promenerade var det varmt och skönt, men när jag kom till andra sidan där det finns en jätte fin strand, blåste det lite kallt tyvärr. Så det blev en kortis innan det blev promenad tillbaka. Kändes skönt att motionera lite iaf, känner mig lite slö nu på sommaren så ska försöka ta lite promenader och göra lite styrkte någon gång. Hoppas jag fortsätter med det och inte slutar som vanligt haha.
Dock en irriterande grej är att min mor lämnade in mina solglasögon i restaurangen på Klubbviken, för jag glömde dem i vår segelbåt i tisdags. Idag när jag skulle hämta dem, tror du de hittar dem? Nä. På ett sätt var det skönt då jag inte är så förtjust i att ha på mig solglasögon men det kan vara ganska skönt för ögonen att få vila lite i granna.
Efter jobbet mötte jag upp Sofia B på stan och kollade på när hon köpte kläder och sedan mötte vi upp Honken som är i stan! :) Woho! Vi gick runt lite, de köpte glass och jag smakade. Jag upptäckte att jag hade mycket mindre pengar på mitt konto än beräknat... Dåligt!
For och handlade lite sedan och for hem för att göra middag. Tanken var att jag och Sabina skulle fara ut till byn och hänga med Sofia men det blev tyvärr inte av:( Så vi hängde hemma hos mig och funderade på fara hit eller dit men trött som jag var efter jobbet kändes det inte så motiverande. Slog på en film, gjorde popcorn och åt lite ballerina. Skön kväll och nu blir det att sova.
Hoppas ni har haft en bra dag.
GLAD MIDSOMMAR!

onsdagkväll

Moa och Sabina gav sig av för en stund sedan. Vi har tagit det lugnt hemma hos mig med kladdkakesmet och Morden i Midsomer. Inte för att vi fattade så mycket då vi pratade störren av delen. Mysigt och trevligt var det! En kul grej med det vi såg var att Orlando Bloom var med. Det måste ha varit bland de första han har gjort, helt liten och söt. Inte barn dock, mer ungdom, ung vuxen eller vad man nu kallar det.
I morgon blir det jobb, börjar 07.45. Ofh, men jag ska inte klaga! Jag trivs med mitt jobb så. Ska snart försöka gå och lägga mig men känner inte riktigt för det som vanligt, vill göra massa andra saker. Men måste vara lite pigg till i morgon så man tar sig upp i tid osv.
Igår var jag med Kanelen. Det var härligt och skönt, det var ett tag sedan vi sågs såhär och jag måste väl erkänna att jag har saknat det en del. Fast det förstås vem hade inte saknat det;)
Har insett att jag ofta börjar avsluta inlägg med "Nä men..." Ska försöka sluta med det haha inte för att någon säkert tänker på det mer än jag men ändå. En till grej är att alltid när jag skriver mina inlägg far all text ihop även fast jag gör mellan rum. Fattar inte varför...
Ha en kul kväll allihopa!
God natt sov gott
Why are you still stuck on my mind?