Äntligen!

Tänkte se den när den kom ut men det blev inte förrän ikväll!
 
Jag har ju lyssnat på böckerna och kan säga att jag är nöjd ändå. Tycker de kortade ner den bra och fick med det som var viktigt (iaf vad jag kommer ihåg) Här kommer saker som är spoiler alert om man inte har sett och vill se utan att veta detta så läsa inte detta stycke. Ok?
Jag tycker/hoppades på något sätt när jag satt där i biostolen att de skulle låta Finnick leva, blev så ledsen när han dog i boken, för där fick man även en djupare relation till han. Men samtidigt var det ju bra att det gjorde som i boken. Något jag undrade om de skulle göra och hur i såna fall är när barnen blir bombade. Var så chockad när det kom i boken och fick hålla tillbaka tårna nu ikväll när man såg det på bion. Tyckte även att under jorden scenerna var bra, även om det var långt ifrån hur jag såg det hela och att det inte riktigt var som i boken. Men som jag har fått börja lära mig så är ju filmer av böcker en egen story, något som någon skapat utifrån en berättelse så man kan inte förvänta sig att det ska vara samma, även om jag ibland vill. :)
 
Annars så har jag pluggat idag, och sedan varit på stan där jag mötte upp Anna. Har hittat en parfym jag har tänkt köpa, fanns "massor" av den i onsdags, idag ingen kvar. Hoppas den kommer till veckan! Inget jag direkt behöver nu, nu. Men kul att lukta gott! Sen åkte vi till Anna och chillade, gjorde tacos åt tills våra magar gjorde ont och for sedan till bion. Så mysig kväll, tiden gick allt för fort!
Mys med Minus
 
Nu tror jag att jag ska börja göra mig redo för sängen så när babe kommer hem från jobbet kan vi bara mysa och somna innan det blir allt för sent. Kanske läsa lite, somnar så mycket fortare känns det som om jag läser några sidor. Låta hjärnan varva ner efter allt skärmtittande.
 
Hoppas ni har haft en fin kväll!
God natt :)

Hej!

Cellprovningen gick bra, det går ju jättefort! De frågade om en manlig läkare skulle kunna få vara med och observera, men jag sa nej. Även fast de är professionella och så känner jag mig inte riktigt bekväm att en okänd man ska titta på mig där. Sen har jag pluggat lite, läser en bok jag faktiskt gillar Vygotskij barnen och jag - pedagogisk inspiration av Leif Strangberg. Så är ganska intressant och kul :)
Maten jag ätit idag blev, broccoli med tonfisksås, spenat och smööör och middag blev blomkåls och morotsmos med en liten quornsås med paprika och champinjoner i havegrädde och gurka och spenat till. Magen fortfarande svullen men har inte ont iaf :)
Ja så spännande har min dag varit! Tiden har gått allt för fort :/
Dukade upp detta åt Nate och gav han, det var uppskattat :)
 
och så har jag ätit lite mjölkchoklad med salta mandlar hihi
 
 
Dagens outfit Velour everything och när det blev lite kallt lärarförbundets "kofta" som jag fick av mami.
Konsti bild jag vet men tog bara för snapchats skull ;) haha
 

Hej!

Idag var det första föreläsningen på ett tag. Kändes ovant att sitta och lyssna i två timmar, har svårt att koncentrera mig så länge, uttråkad! Haha, men det var ändå lite intressant. Sen blev det att baka glutenfri kladdkaka, jag, Jonna och Elin bestämde oss för att överraska Anna på hennes 25 års dag. Så jag och Jonna åkte in och köpte lite fint och sen åkte vi till Anna. Plingade på med kladdkaka och tända ljus (jämfört med bilden), en överraskad och glad Anna öppnade till våra ljuva stämmor som sjöng Ja må du leva. :D Vi hade en mysig kväll och åt gott (jag som inte skulle äta kakor haha ;) )
Imorgon ska jag på gynekologisk cellprovtagning, trodde man tog det var tredje år, men tydligen inte! Är iofs bra :) Sen ska jag försöka hinna med yoga om det inte blir för tajt, känns som att det är dags att röra lite på mig! Annars blir det plugg och ska försöka ta tid att måla lite också :D Med mina nya färger! Ska visa lite bilder sen på min presenter, har inte fotat alla än.
Det var det!
Sov så gott! God natt :-*