1,2,3

Drar på mig kepan och beger mig ut. Längtar tills min kepa kommer! Har ju bara en till låns nu. But I like it!
Hoppas att vädret klarnar upp så solen får komma fram igen. Har varit molnig i några dagar nu. Lite tråkigt.

Drop the

Överreagerar säkert nu. Det är bara att det är så mycket känslomässigt som händer just nu och när väl något lätt att placera en känsla på kommer upp blir det så lätt att bli extra känslomässigt involverad i just den händelsen. Tror det är lite så nu. Men åh känner mig bara så less och trött.
Men har på mig smink för första gången på typ 10 dagar förutom då jag jobbat natt, så måste tvätta bort det... -.- Därför jag inte haft på mig smink, så skönt när man ska sova. inget att tvätta bort förutom lite dagligt smuts.
-
sa det klick?

argh

Ännu en kväll som slutar med att jag är less. Känner mig just nu jävligt less. Vet inte riktigt vad det är som gör att jag känner som jag gör. Men vet att en del har att göra med att jag känner att det är andra gången några/någon av mina vänner ""sviker"" mig. Sen också att en person jag vet är inte särskilt bra ja, nä ska sluta där. Ska inte skriva saker jag kommer ångra. Men ååååååå önskar att jag hade någon att få ut det jag känner på nu. Får lyssna på mina favorit pojkar och hoppas de får mig på bättre tankar och känslor.
Förutom detta har det varit en riktigt bra kväll!
01.50
©LinaStröm