Hej

Lördag sköna lördag! Härligt att inte behöva göra något! Är fortfarande sådär konstigt krasslig, irriterande! Men har tecknat lite idag, det var kul att vara tillbaka lite i det kreativa som inte är foto. För det ska jag göra nu! Ska fixa bilderna från när vi var ute och åt. Hoppas det blev nå fina, lägger upp några här sen!
Också sett en fransk deckare eller vad man nu kallar de sorts filmer, den var bra, kul att lyssna på franska! 
Aja nu ska jag redigera och kolla på gossip! 

Hej!

Ja då är det fredag imorgon. Har jobbat hela veckan och ska jobba imorgon också. Lite jobbigt har det dock varit att jag är småsjuk, som på väg att bli sjuk men bara ligger på gränsen. Vaknar upp varje morgon men massa slem och äckel och är rasslig i halsen under dan. Idag har jag börjat hosta också så det kanske är på väg bort?! Hoppas! 
Förhoppningsvis blir det att träffa brudarna i helgen. Men just nu känner jag mig så trött och slut så vet itne om jag kommer orka fara någon annanstans än hem. Men vi lär ju se!
Hoppas ni har haft och har en fin vecka!

Dagens lunch

Då jag fick jobba 8-20 istället för 8-12. En kollega har blivit sjuk så fick hoppa in lite längre. Då hade jag inget annat val än att unna mig lite lyx:) testade iste för första gången då det ingick, Gott! Tummen upp. Nu ska jag gå och gosa med min man och sen sova! 

Surdegsbröd med mozzarella ost? Pesto o h tomat mums!!!