Lilla husmorn

Idag har jag faktiskt varit lite kreativ! Satt ganska uttråkad tills jag hittade en blogg där en tjej gör mycket egna väskor.( http://pm-betweenthelines.blogspot.gr/2013/02/triangular-bag-tutorial.html?m=1) Sen kom en väska som verkar ganska enkel att göra med lite instruktioner. Så jag tog fram ett tyg jag har haft länge och sydde ihop två delar. (Är ganska små tygbitar, men tillsammans blev de ganska stort) så började sy ihop det hela förhand. Är inte helt klar än men det är iaf en väska/påse nu! Ska fixa handtagen lite bättre och kanske sy någon ficka där inne :)
Efter det bakade jag kakor! Hihi samma recept som förut, de där havresnittarna, men med denna gång Daim. Båda gångerna jag gjort dem har jag inte haft i ingefära :) Tycker de blev så goda sist så kände för att göra ett gäng till, plus att den är så enkelt! 
Ha en fin söndag!

Det lilla förlovningsfirandet

Såg nu att ett inlägg jag la upp idag hamnade efter åka tråk så har du missat det kan du ju kika där och dregla lite. Tåget blev 40 min försenat igår, gick ändå ganska snabbt. Åt lite såg lite film och myste sedan ner nyduschad i rena sängkläder. Det är ju så underbart! 

Här kommer iaf några bilder från min och Hindas myskväll för någon helg sedan. :) Kunde ladda över lite bilder när jag var hos föräldrarna så det var Nice. Insåg dock att jag glömde en del. Men men! 
Här är de :)
©Lina Ström