Halloj

Min röst är inte bättre idag precis. Men det kunde jag lista ut redan igår. Stod i kassan i princip hela kvällen, de var kul! Förutom att jag inte alltid kunde prata så bra. Men de var kul, de kom ganska många utklädda och roligt folk. Sen fanns det även idioter som vanligt men tyckte de var ganska få ändå, dock var ganska många små korkade men vad kan man förvänta sig av fulla människor..
En kul grej angående min röst. Träffade killen jag har haft lite problem med men som är utträtt nu förhoppningsvis, igår. Vi bestämde att vi skulle höras idag, så när jag ringde han bara men din röst du är ju helt hes. Sen sa han att igår när vi pratade trodde han att jag hade försökt att prata sexigt med honom, för att min röst var hes alltså. Haha. Så de kan gå.
Nu ska jag hänga lite med Sofia och försöka kanske prata lite.
Ha det bra!
Ciao

Lördag

Började dagen med att försöka få mig te med honung. Är inte så förtjust i något av det så var lite tungt. For sedan in till stan och införskaffade mig en sån här fast svart Mötte upp Honken efter det och hängde med honom vi gick förbi Hardwear. Dit kom bror efter ett tag så fick träffa honom lite. Vi var där tills de stängde. Sedan gick jag Pierre, Mike och Sandra och åt på Salladsbaren/Sushibaren. De var jätte gott! Tackar Sofia som jobbade för det! Bland den bästa Cesar sallden jag har ätit. Sällskapet var också väldigt trevligt, Sandra och Mike jobbar också på Allstar ibland så var kul att få lära känna de lite bättre.
Sedan i väntan på bussen hem gick jag in på Rosters. De är inte kul väder här i Luleå. Där träffade jag Janne och en av hans kompisar så satt och prata med dem och Janne bjöd mig på te. Tackar för det! De var faktiskt ganska gott men har lite svårt att förstå hur folk klarar av eller vill dricka en stor kopp te. Man blir som lite less. Men jag försöker dricka upp de då te och honung är bra för halsen.
Kämpar för att få mig i det!
Snart börjar jobbet. De ska ändå bli ganska kul, längtar faktiskt till vi slutar då de är bara vi som jobbar där då man kan gå runt och och prata lite med de andra. När jag var där igår kvar pratade jag lite med en bartender och med vakterna. Var fint de. Så längtar efter det typ. Haha.
I natt slår det om till vintertid också så kommer jobba en timme längre. Så då jag vanligtvis slutar halv fyra kommer jag sluta halv fem! Fast ändå halv fyra. Kommer bli tufft men de är bara att kämpa!:D
Ha en bra kväll!
Glad Halloween!

Fredag

Spenderade går dagen framför Linas tv och såg på Sagan om ringen! Vi såg alla tre filmerna med förläningarna:) Så det blev några timmar framför tvn. Vi började vid halv elva på morgonen och slutade vid elva på kvällen. Vi hade några korta pauser annars körde vi på! Blev lite less ibland annars så var det roligt och vi skrattade ganska mycket ibland. Kanske inte så mycket åt filmerna förutom ibland, utan mer åt oss själva. Speciellt jag som var ganska över trött.
Efter det for jag faktiskt ut en stund och träffade massa trevlig människor bland annan Honken! (som bor på Malta nu) Så jag hade jätte trevligt. Sen stannade jag kvar så jag skulle kunna skjutsa hem Sofia så det blev en lång kväll för mig och rösten blev inte så bra. Är ganska hes.
Vi hade mys med ost kex och vindruvor!
Sen även go middag, men vi hade ätit så mycket under dagen att vi inte orkade äta så mycket middag. Vilket var synd då det var jätte gott!
Ciao