Tjabba tjena hallå!

Ofh, uppdaterade just min nya blogg! En fotoblogg listrom.wordpress.com
Men är fortfarande ny på wordpress så det ville inte riktigt göra som jag ville, så blev lite frustrerad men nu förhoppningsvis håller det sig så. hehe
 
Sov hos Hinda i natt igen, i torsdags hjälpte hon mig att fixa denna blog och så såg vi lite serier och grejer. Sen igår så hade vi myskväll med ost chips vin och serier och film och så kom även Siri förbi en stund. Jättemysigt!
Men nu ska jag gå och mysa med min man som jag har saknat! hihi
Ha en trevlig helg!
©LinaStröm

Hej

Sitter på skolan och redigerar lite. Det är så mycket att lära om photoshop. Men snart kommer jag nog förstå det viktigaste iaf! Så har gjort bland annat detta idag:)
 

Go kväll

Idag har jag varit lite i skogen och fotat, men hade på lite fel inställning så fokusen blev lite fel. Hade på självutlösaren och då är det svårt att få det rätt, speciellt med fel inställning hehe. Men, men det är av misstagen man lär sig! Här kommer en bild iaf, men som ni ser är det inte riktigt skarp tyvärr. :)
De som har målning och sånt på skolan, fick uppgift att göra ett självporträtt med ett föremål i handen, så försöte leka lite med den idén:)
Nu är det dags att sova så jag kommer orka redigera hela dagen imorgon! :)