God morgon god morgon

Har just slurpat i mig min smoothie efter mitt yoga pass. Oh Yeah, nyttiga tjejen, några kakor på det? Haha, nä men kommer nog bli någon kaka till efterrätt på lunchen innan jobbet :) så ja ska börja sminka mig och göra mig snygg för jobbet dårå. Saknar att ha en dator så mycket, vill bara redigera bilder!! Aaaaaaaa. men men. De fina bladen som jag poserar med min smoothie fick jag med rosen jag fick av Siris mor. Rosen var underbar men lika så dessa blad. Gillar dem verkligen! Hihi 
Ha en fin dag allihopa! Kom ihåg du förtjänar att unna dig det du har cravings efter, vare sig det är en kladdkaka eller en banan. (För ibland får man) :)

Hej

Just gjort yoga. Åh det var tungt. Kände mig trött och seg når jag började, men det är ju inget ovanligt. Dock då blev jag så slut så snabbt idag, svartnade nästan för ögonen där ett tag. Men tog mig igenom passet iaf. Så känner mig ändå nöjd. Men slut. Imorgon är det ett kortare pass så det känns bra. Känns också bra att ha kommit igång med yogan igen. Även om jag fick tvinga mig igenom halva. Förhoppningsvis känns det lättare imorgon.  :) Nu plättar från igår!

Söndag

Vaknade trött och snorig, men lyckades ta mig upp och göra ett 30 mins yoga pass. Åt en liten frukost och gick sen och gosa ner mig med mannen. Nu ska vi göra lite plättar och ha mest troligt ha en Nic Cage söndag! Mys! 
Detta var min yoga vy