Fredag

Har tagit en lugn fredag kväll för ovanligheten skull. Hade tänkt gå på Cleo med Petter eller AllStar med tjejerna, eller det tredje alternativet att fara till Jonna och göra något. Istället så stannade jag hemma for med bror och köpte godis och lite grejer inför imorgon. Sen fick jag lite massage av far och efter det såg jag och mamma Heartbreak Hotel. Haha vad hon skrattade ibland. Helt härligt. Your laugh makes me happy.


Igår så kom Sofia L, Sabina och Markus förbi och så satt vi och pratade små glimtade på lite film och åt kladdkaka och hade det trevligt och kul. Sabina och Markus for vid ett och Sofia sov över. Halv fyra insåg vi hur sent det var och insåg att det var dags att sova. Halv fem slutade jag babbla och vi somnade eftersom. Idag så har vi gått på stan och de har shoppat kläder och jag har gått och hittat saker jag vill ha men ska spara mig till Sthlm nästa vecka. Fikade med Petter och snäll som han är hade han köpt en kladdkakebit åt mig när jag kom:) Träffat mycket fint folk idag så min dag har varit bra för det mest. Hoppas din också har varit det.

 

Nu tittar jag lite på lost och ska snart försöka dra mig i säng. Hade velat dra hit kanelen men det kommer jag nog inte lyckas med.

God Natt

 

Lets go naked and dance in the rain

Plupp

Åh jag vill ha dig i mitt liv men vet inte om jag orkar kämpa längre. Jag orkar inte vara den som alltid ska höra av sig. Men samtidigt får jag typ aldrig se dig om jag inte gör något. Ibland önskar att jag kunde läsa tankar så jag kan förstå varför du alltid blir så glad av att träffa mig och varför du håller om mig så hårt, när du inte tar steget och frågar om vi ska ta en fika ibland. Fattar inte. Jag som bara vill vara din vän.
Dumma dig

Fin vistelse i Umeå

Elin: AJJA!
Jag: Vad har jag nu gjort?
Elin: Nä men min tampong är sne!

Elin är speciell men jag tycker om henne ändå.

<3

Tilda är också fin hihi just nu iaf