Go kväll

Kom hem från jobbet för lite mindre än en timme sen. Fixa lite tortilla pizza såhär på kvällskvisten. Tips! Så enkelt och bekvämt. Plus att man får många, bra och frysa ner osv :) satte även lite spenat blad på efter bilden togs och orkade inte ta om. Slutar 20 imorgon också. Är lite tråkigt då det är dags för sängen typ precis efter man kommit hem. Annars blir det så sent.men men.
Har du haft en fin dag?:)

Lasagne in the making

Vaknade självmant vid tio. Impad! Länge sen jag sov så länge utan att ha vaknat till tidigare.Denna lediga dag började sedan med en liten photoshoot i myströjan. Bild kommer någon dag. Har suttit och redigerat lite bilder från Skytttorp. Bilder kan ses på bild bloggen. Listrom.WordPress.com .
Och nu lagas det alltså lasagne! Sen blir det nog lite game of thrones innan sovdags och peppa inför jobb imorgon! 
Jag hoppas mitt trötta seg i huvudet mode har gått över tills dess :) ha en fin kväll! 

Hej!

I lördags kom vi hem från landet och igår jobbade jag. Blev sjuk där ute på landet i den blåsiga vinden och bland snoriga barnnosar. Har myst med världens finaste bebis. Är helt förälskad! Saknar han så mycket! Tänk att det kan vara så härligt att hålla i en annan människa och se den le. Åh :')
Men han och brorsan sin var båda förkylda och kombiantionen efter att ha lekt med dem och en hint av hund tror jag gjorde att jag låg i sängen en hel dag supersjuk.(enligtmig;)) Lite tråkigt:( Är inte helt frisk än men mår mycket bättre.
 
Ska jobba idag med, så ska börja laga lite lunch mat och göra mig redo för jobbet.
Känner att det är så mycket jag vill göra och hinna med nu! När jag tittar på min vän Hindas blogg som uppdaterar typ hela tiden blir jag så avis! Men får tänka att hon har ny dator som är supersnabb och inte som min som håller på att lägga ner pga opertivsystemet börjar bli för gammalt. Men men.
 
But now it's time to activate, to activate, to activate, now it's time to activate to ACT IV ATE.
(Brukar sjunga så ibland)
Två bilder jag tog härom veckan :) ©LinaStröm