Happy

Idag har som varit en bra dag. Inte kanske av någon speciell anledning egentligen men har bara känt mig glad. Vaknade upp till en vacker morgon efter varit badass med svärd under morgonens första timmar. slagits mot olika onda varelser (i mina drömmar alltså) skulle sedan fly detta ställe på något sätt som är lite difust. Gick till skolan med Sofia. Vackert och ganska kallt ute, var beredd på 19 minus, var nog mer 13 minus för svettiga blev vi! och man kunde andas utan att det var så kallt. Fick tillbaka tentan, vg på ena delen (woho) och g på andra delen som jag trodde jag skulle få u på (dubbel woho!) så fick g sammanlagt på tentan, nöjd! :D Hemma så har jag redigerat lite bilder från olika tillfällen, bland annat Malcoms dop. och Kristin tyckte om bilderna, det var det viktigaste för mig så ännu något att glädjas över. Gick sedan återigen ut i kylan och bara kände mig glad. Denna snö har gjort allt vackert och för med sig en glädje. Försvinn snälla inte i veckan och att det ska bli plus. Har hellre 20 minus och får behålla snön!
Tydligen är mina bilder förstora så fick printscreena och kopiera in i paint (så avancerat jämfört med mac, saknar..) Så den skulle få plats så blir en bild från igår!
Copyright Lina Ström
 

ofh

Sitter på skolan och ska plugga. Kul när jag äntligen är duktig och tar mig till skolan för att hänga med gruppen är det vara en här haha. Men men får skylla mig själv som aldirg åkt tidigare. I och för sig spelar det ingen större roll. Det jobbiga är bara att jag har fått huvudvärk, började när jag cyklade hit som någon tryckte något inte så kul i min vänstra hjärnhalva och nu dunkar det lite fint och när jag försöker trycka in mer kunskap i hjärnan känns det så trögt och ont. Hoppas det går över snart, speciellt till imorgon! (vilket jag tror) för då har vi tenta. NERVÖS. Men efter dagens pluggning känns det lite bättre i alla fall. Nu ska jag köra på lite mer! För ikväll måste jag också handla lite grejer så ska i väg till ersboda, sådär peppad.
Ha en fin kväll!
Återigen gammal photobooth bild
 

God morgon!

Gårdagen blev bättre, gick till Sofia en stund och pluggade, dock blev det väl mer prat om annat än plugget men lite blev det gjort och jag tror jag lärt mig något nytt också :D Sen på kvällen for jag och gjorde bodybalance och efter det kändes det verkligen bättre. Så skönt att komma iväg att träna. Så glad att jag börjar känna peppen smyga på mig sakta men säkert. Dock ligger peppen mest just nu på just bodybalance och yoga (dock var det länge sen jag gick på yoga) inte så mycket på kondis men det kanske kommer! Som tur är har jag folk runt omkring mig som tränar sånt ibland som kan få med mig :)
Nu ska jag börja göra mig färdig för att åka till skolan en stund, sedan blir det plugg plugg plugg och sen häng med Jonna :) Ska testa färga hennes hår. Får se hur det går! hehe
Ha en fin dag!
Bjuder på en gammal photobooth bild