mums!

Hej! Dåligt med uppdatering här .tar ofta bilder och tänker det här ska jag lägga upp sen. Sen kommer inte sen:et bara.... Men iaf idag åt jag burgare och det var så gott!! Varit sugen på det ett tag så var riktigt Nice. Ska försöka se till att uppdatera lite mer i morgon eller nått. Men tills dess. Ha det gött!!
Mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Piteå

Lämnar nu Piteå. Är på väg till Luleå över helgen. Hoppas på att få plugg inspiration! Slå även träffa mina fina vänner som bor kvar och vara barnvakt med mamma :) 
Nu sitter jag hungrig på bussen och hoppas sista biten på bussen. Vill ha maaaaat. Mums nomnomnom 
Var och fikade med en klasskompis idag! Var mycket trevligt. Känns kul att få en vän här som jag inte haft sen innan. Känns extra bra att jag också kan diskutera skolan med henne. Känner en del av min oro har dämpats lite sen vi pratade idag om allt vi har att göra :) blev en dyr med go fika! Cheesecake med choklad och hasselnöt (smiley med hjärtögon)
Här är min randig  bild lite redigerad :) 
©LinaStröm 

Hej

Sitter och försöker plugga, känner att det går sådär bra. Vill bara göra annat. Allting känns mer intressant. Eller egentligen är plugget också intressant. Men håller på att skriva min första paper och känner bara aaaaaaaaa whhhyyyyyyy. Känns så svårt! Har börjat och texten känns ganska bra, frågan är bara när blir det för mycket/för lite. Men men. Ska försöka kämpa vidare. Sen ska vi läsa juridik samtidigt som den här paper och juridik är trögläst och lite svårförstått, för mig. Men det blir nog bra det med. Ska 99% säkert åka upp till  Luleå imorgon! Har bara inläsning så det kan jag göra där och fortsätta kämpa med denna paper! :)
Nä nu ska jag ge det ett försök igen!
Jättefin bild på mig i föreläsningsalen idag :) Randigt och randigt