Sondag

Känslan när man tror man har packat upp alla sina kläder men det visar sig att man har en stor kasse kvar -.- BUT WHY? haha. Kände lite så förut idag efter jobbet. Som spenderades med att packa upp kläder, prata med Jonna och diska och laga mat. Mycket kul att prata med Jonna om ditt och datt, drog upp lite gammla minnen. Haha mycket tokigt har vi gjort i våra dar!
Haha leta efter en bild på mig och Jonna och hitta denna för kanske två sommarar sedan?
©LinaStröm
Haha på Jonnas mammas bröllop, ah det var en kul kväll!
 

Hehej

Satt igår i fem timmar på bussen, trodde resan skulle ta fyra... Trodde också att jag skulle få ha internet men det funkade inte!!!! :( I-landsproblem jag vet. Men när jag var inställd på att få ha det och sedan inte kunde blev det som extra drygt. Men tillslut kom jag fram! Idag har jag jobbat, kom hem gjorde mat, sen halv somnade jag i soffan en stund. Wow, vilken lördag kväll. Men ska jobba i morgon, hade annars kanske tänkt att gå på Umeå pride, de har en stortevenemang fest grej ikväll på Operan. Men det var inte säkert att man kom in vid dörren utan förköp så kändes lite jobbigt för en kväll där jag ändå måste hem tidigt.
 -
Pepp inlägget YEAH!
http://whatshouldwecallme.tumblr.com/post/32403504622/waiting-for-my-internet-to-connect

todelo

Sitter hos föräldrarna och ska snart sitta den mest troligt sista hamnvakten för mig i år. Blev inringd idag, så far till Umeå i morgon. Jag och mor satt och kollade på Go kväll där det var ett inslag om en familj i Amsterdam. Vi börjar prata om hur det var sista tiden jag bodde hemma, jag " ja men vi började ju gå varandra på nerverna." Mor: "nä det gjorde vi väl inte eller du gick väl lite på pappas" jag "Ja och du gick på mina" Mor "va nä, gjorde jag?:/" jag "ja det gjorde du:)" Sen satt vi och gjorde sura miner till varandra. Haha
©LinaStröm