Nervös

Dagen har gått från att vara jätte nervös till mindre nervös till ganska nervös.
Satt och började nästan gråta när jag tänkte på att jag ska lämna alla mina fina vänner så länge, men sen kom jag på hur kul jag kommer att ha och började le och blev helt glad istället. Så har gått runt hela dagen och börjat stor le för mig själv till och från. Fixade lite grejer på stan, fikade med Sofia B, Vigge och Christian så fick säga hejdå till dem. Träffade även Lina en gång till! Till sist Pirrie, satt och gjorde han lite avis, Mike och Sandra kom också förbi och gjorde han avis fast över Costa Rica. Stackars Pirrie:)
Hämtade bror Mattias efter det på loet och just som när vi kommer hem ringer bror Johan från Affe! :D Åh lycka! Har inte pratat med han sen han for, så det var fint. När jag hade avslutat samtalet kände jag att nu är jag redo att fara. Har sagt hejdå till alla vänner och fått träffa och prata med alla i familjen. Efteråt tittade jag mig i spegeln och såg ett stort leende på min läppar:) Hihi
Tog lite bilder idag och så skulle jag ställa in självutlösaren men glömde göra det så var helt oberedd och det blev en av de bästa bilderna. Vågar inte ha den så stor dock. Men men:)
I morgon på morgonen far jag till Stockholm där jag kommer möta upp Moa!
God natt!:)