Tuff tuff tåget

Ska snart bege mig in till stan och köpa lite matsäck. I natt tar jag tåget mot Göteborg 01.30... Ska vara hårmodell där  med "Grazette of Swedens nya professionella hårkollektion Contrast Play framtagen i samarbete med stjärnfrisören Joe-Yves Asmar"
http://www.grazette.se/#params:id=60&lid=163560
där kan ni läsa om eventet.
Ska bli spännande! Känns bara lite tugnt att klippa av mitt "långa" hår. Det har ju börjat växa ut nu en del. Men samtidigt så är det jättekul att få vara på catwalken så jag kör på en då! Ska bli spännande hur man kommer se ut i slutet av dagen i morgon:)
 
Här är en bild från förra showen, då jag väntade på att det hela skulle börja:)
 
Ska försöka mobil blogga lite där borta, kommer vara där till på fredag. Men kan inte visa håret förrän torsdag kväll:)
 
 

3 pics från lördag

Ville ha ett bälte i midjan, har inget. Men så på klubben gav de ut halsband. Så knöt det runt midjan istället. Hehe. Tänkte köpa fajita sallad med de har slutat med det i Sundsvall:(:(:( så blev chili cheese med smältost istället:)

Give me

Har seriösa cravings.. Mina tankar svävar runt chokladbollar och kladdkaka och av någon anledning lägger massa människor upp bilder på chokladbollar. WHY? GE MIG, OK?!
Nä kanske dags att köpa hem lite bakgrejer. För jag vill kunna göra min kladdkakesmet. Mmmm och chokladbollar.
Ååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååå give me please.
 
Ja jag försöker dra ner på mitt socker ätande. Men det är ju så gott. Morötter och gurka håller inte måttet längre. Mmm chokladbollar. Hade jag varit bra eller iaf halv bra i photoshop hade jag gjort en bild med mig liggande bland chokladbollar kastande chokladbollar upp i luften, skrattande.
 
Okej nu börjar jag överdriva, men ja jag är sugen på chokladbollar och kladdkakesmet.
The end.
 
Pics from last autumn Umeå